Nordens Ark

Jag ber här att få leverera en rapport från semesterns troligtvis sista längre utflykt. Denna gång till Nordens Ark i Bohuslän. Första stoppet var Rasta i Brålanda då kaffe var av nödvändighet. Kunde i vanlig ordning inte hålla mig från att logga några geocacher också. Började med Foss kyrka i Munkedals kommun (som därmed kunde bockas av i kommunlistan).
Så kom jag till Nordens Ark. Det finns mycket att läsa om verksamheten på deras hemsida http://nordensark.se 
Här kommer några bilder på diverse djur.
En mycket god marinerad hamburgare fick bli dagens lunch vid varghuset där. Innan hemfärd inmundigades årets första mjukglass. Skönt sitta i skuggan och svalka av sig. Resan hem tog jag via Ed, Billingsfors och Åmål. Två kyrkor besöktes och dess små burkar pillades fram och fick en signatur. Dels Bärfendals kyrka och dels Svarteborgs kyrka.
Ett snabbstopp fick det även bli vid en vägskylt till Tingvall. Sen kändes det som att eftermiddagsfika var av nöden tvunget, så ett stopp vid Norebyns café och camping planerades in. Gott kaffe och därtill en morotskaka med klet på. Så fanns här visst en liten geocache också... Tur att man "måste" stanna lite här och där, när ena knät inte vill sitta böjt mer än i trekvart eller nåt sånt.
 
 

RSS 2.0