Släktforskardagar med lite caching

Årets släktforskardagar gick av stapeln i Gävle. Lika trevligt som vanligt, men katastrofal ventilation i utställningslokalen. Att det ska va så svårt. Ett återkommande problem.
 
Hur som helst så bodde vi i en underbar stuga i Oslättfors brukssamhälle

men översvämningsmyggen syns inte på bilden...
 
Vi åkte runt och tittade lite samt besökte Lenahs kusiner som hon inte träffat på en 20 år sådär.
 
Lite caching blev det ju också förstås, Lenah är helt ointresserad, så det blev lite soloarbete där. Under helgen var "ulrho" med oss och hon och jag loggade Recycling-8 och Teknikparken. På lördag kväll var hela gänget (ulrho, mbis, JchK och KilaGen samt mugglaren Carl-Johan till In search of steel - IV (Oslättfors). En av fyra cacher med en slutcache någonstans.
Sen tog jag själv en sväng på tisdagskvällen. Fann Kyrkor i Gävle - Strömsbro kyrka, Rovan Bridge och Testeboåns naturreservat Rovan. Mellan dom två sistnämnda fanns dessutom kantareller, trattkantareller, rödgul trumpetsvamp samt björksopp.
Sen på lördag var vi och träffade Lenahs kusin igen, nu med en rundvandring på Högsbo bruk. På vägen "hem" stannade jag till vid Öjaren. Lenah behöver ju rökpauser ibland, kanske skulle försöka samordna detta på nåt vis.

RSS 2.0