Köping 27 april

Dags för säsongens möte med Bergslagssamverkande släktforskarföreningar. Denna gång i Köping. Ett besök på Bil- och teknikhistoriska muséet fanns på programmet. Otroligt fina gamla bilar mm. Började kl 0930, så var ju tvungen upp mitt i natta. Behövde dock bara köra till Karlstad, sen åkte jag bara med. 500 meter före Örebro decimerade vi rådjursstammen med en individ. Ingen dålig smäll, men bilen gick att köra både till Köping och hem igen tack vare en professionell reparation med silvertejp. Så det var tur vi hade tagit god tid på oss.
 
Hann med en geocache i Köping innan mötet. Köpings Turistbyrå har den goda smaken att placera ut gömmor i staden och denna fanns under lastkajen på Turistbyråns baksida. Dock saknades loggbok, så en lös papperslapp fick vikariera för denna.

Ut ur idet

Även om det inte direkt kan kallas vår, så började årets cachingsäsong i söndags. Visserligen kände jag mig "nödd och tvungen" då man ju gärna vill ha en {*FTF*}, vilket denna gång uppenbarade sig vid Huggenäs kyrka. Men det var härligt väder att dra igång i. Passade samtidigt på med att rekognocera för den första egna utsättningen för året vid Nolängslâa i Kärrholmen. Den cachen ska jag åka ut med under helgen nu. Släpper till review lördag kväll.
 
PS
En FTF är alltså en "First To Find" för den som undrar.

RSS 2.0