Kristi Flygare 2017

Som sig bör en cachingrunda i trakterna mellan Årjäng-Arvika-Norge. Efter en mycket nyttig schnitzel på Götes Grill, ställdes kosan mot Koppom. Vid norra infarten satt Välkommen till Koppom på vägskylten. Tur man är välväxt även på längden. Big Easy #2 strax norr därom blev nästa besök. En rolig burk (normalstor) med en massa kul saker i. Färden ställdes så mot Charlottenberg. Köla kyrka besöktes och hittades. Var där även i fjol, men sandaler och shorts var inte så bra i det moraset. Framme vid korsningen med väg 61 åktes rakt över och under ett klipputsprång låg en gullig liten trästock med hål uti. Den hette Big Easy #8. Nu styrdes kosan mot vårt västra grannland och Morokulien.
Efter att ha korsat järnvägen blev det en mindre skogspromenad.
Här inne hängde så fågelholken Grensa TB hotell. Inga TB hemma dock, trots info på hemsidan. För att få ytterligare ett par gömmor i Norge togs en sväng till Magnor och Vekterveien i Eidskog - powertrail #19. En av 200 cacher i detta PT. Åter mot Sverige och Vekterveien i Eidskog - powertrail #1. Ett par meter från Sverige låg den första i denna långa serie.
En tvärnit vid en informationsskylt som inte direkt verkade uppnå sitt syfte hanns också med.
Nästa anhalt på resan var Charlottenberg. Där Hot Spot (EC) hittades lätt, samt AirBorne som var finurligt gömd bakom ett fejkat ventialtionsgaller. En glass inköptes sen på Circle K, innan färden söderöver. Ett snabbstopp vid Big Easy #1 strax norr om Koppom hanns med innan dagens sista stopp inne i Koppom vid badplatsen och Älvstigen #7. Det var andra besöket här, men även denna gång drogs en nitlott.
På/i detta vindskydd helt byggt av trä, finns en magnetisk nano. Men, men, kanske tredje gången gillt.
 

RSS 2.0